3/15/2013

New Ford Fiesta to £ 16.995


Hemmen bayilerde ki yerini alacak Olan 16,995 Sterlin değerindeki Araç for markanın gelmiş geçmiş "en hizli ve en yürüt" Küçük'ün arabası Terms of Reference yapılıyor. Modifiye edilmis tamponlar, Arka difüzör ve bagaj kapağına monteli BIR spoyler Ile oğlu Derece Agresif BIR görünüm kazanan Gövde kiti Aracı süslerken petek şeklindeki ÖN ızgaraya yerleştirilmiş Olan LED destekli ÖN farlar da Araca oldukca yırtıcı ve Çekici BIR görünüm veriyor.
Sportif tasarım kabin gun icerisinde de kendini gösterirken Ford'un başarılı hatchback modeli karşımıza Recaro koltuklar, spor BIR Direksiyon ve yapay Karbon fiber Aksanlar Ile çıkıyor. Aracın sunduğu Diger ayrıcalıklar arasında imkb ALASIM pedalların Yanı Sira sayesinde aracın YÜKSEK hızlara ulaşırken çıkardığı Sesin içeride DAHA gür BIR biçimde yankılanmasına olanak sağlayacak Olan ve "Ses Symposer" Adi verilen BIR Çeşit akustik donanımı bulunuyor. Ayşe sistemli.Çantalı Ile kısaca motorun Sesi kokpite DAHA net BIR biçimde aktarılıyor Olacak!
Aracın Ihtiyac duyduğu power imkb 1.6 litre hacminde ki EcoBoost motordan sağlanırken toplamda 182 beygirin Yanı Sira 240 Nm tork üretilecek. Ayşe Donanım six vitesli manuel aktarıma bağlanarak aracın 0'dan 100 km / s hiza ulaşması for gerekli Olan Zamani 6.9 Saniye olarak belirliyor. 2013 Ford Fiesta ST'nin ulaşabildiği en YÜKSEK speed imkb saatte 220 ​​kilometre. Tüketim Açısından bakıldığında imkb aracın 100 kilometrede 2,9 litre YAKIT tüketirken 138 gr / km Karbondioksit emisyonuna Sahip oldugunu söyleyebiliriz ettik Verimlilik.