10/08/2012

Istanbul Formula 1


Artık İstanbul'da gerçekleştirilmeyen Formula 1 yarışlarının kurucusu ve patronu Bernie Ecclestone'un model kızı Tamara Ecclestone, Atıl Kutoğlu'nun İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlediği defilesi için İstanbul'a geliyor. Kutoğlu ile Avusturya'da 'Next Topmodel' adlı bir yarışma programında jüri üyeliği yapan Ecclestone podyuma çıkma karşılığında dostundan herhangi bir ücret almayacak.

Kutoğlu defilesinin bir diğer ağır topu da Kanadalı top model Jessica Stam olacak. Ecclestone ile New York'ta bir partiden tanşan Kutoğlu "Ben onu sadece konuk olarak davet ettim. Podyuma çıkar mısın demeye cesaret edemedim. Çıkmayı kendisi istedi. Çok mutlu oldum. Defilede açılışı o yapacak" diyor.

GEZMEK İSTİYOR
Ecclestone geldikten sonra giyeceği parçaları birlikte seçeceklerini ifade eden Kutoğlu, "Defilede 60 parça sergileyeceğiz. Bunların 15'i erkek kreasyonu olacak" diyor. Bu arada bir süre önce Suriyeli erkek arkadaşından olaylı şekilde ayrılan Ecclestone'un moralinin bozuk olduğu, İstanbul'da bol bol gezmek istediği de konuşulanlar arasında.

Swissotel'de kat kapattı
Son dönemlerde aldığı tehtidlerle gündeme gelen Ecclestone'un tek şartı kendi güvenlik ekibiyle gelmek olmuş. Bununla da kalmamış. Ecclestone'un Swissotel'de konaklayacağı kat, diğer misafirlere kapatılıyor. Kendisine İsrtanbul'da eşlik etmesi için özel koruma isteyen Ecclestone kendi güvenlik ekibiyle toplam 6
kişilikbi r ekip halinde geliyor.

No comments:

Post a Comment