10/31/2012

NFS Most Wanted Mobil Cihazlarda


EA Games'in ve Need for Speed ailesinin en sevilen yapımlarından olan Most Wanted'ın mobil versiyonu çıktı. Mobildeki en iddialı yarış oyununun detayları haberimizde.

30/10/2012 20:00
2005 yılında PCPS2 ve Xbox için çıkan Need for Speed Most Wanted, belki de serinin en çok sevilen oyunu olmuştu. NFS Underground ailesiyle beraber efsane olarak adlandırılan oyun, daha sonra PlayStation 3platformuna da çıkmıştı.
Need for Speed Most Wanted ölmüyor, EA Games ve Firemonkeysoyunu mobil cihazlar için de geliştiriyorlar. Ayrıca yenilenen Most Wanted'ın2 Kasım'da PCPS3X360 ve PS Vita'da da çıkması bekleniyor.
Yeni Need for Speed ilk olarak iOS tabanlı cihazlar için App Store'da sevenleriyle kavuştu. 35 farklı araç ve yenilenen pist güzergahlarıyla beraber Most Wanted ruhunu yenileyerek bir adım öteye taşıyan yapım,9.99 Dolar fiyat etiketine sahip.
Henüz Android ve diğer ekosistemler için çıkmayan Most Wanted'ın önümüzdeki hafta içerisinde tüm platformlara çıkması bekleniyor.

Grafik olarak 2005 yılındaki Need for Speed Most Wanted'a benzeyen mobil sürüm, akıllı telefonlar ve mobil cihazlardaki oyunların kalitesini göz önünde bulundurduğumuzda epey başarılı gözüküyor.

No comments:

Post a Comment