2/04/2013

Grand Theft Auto V sonbahara kaldı


Önümüzdeki Mart ayında piyasaya çıkması beklenen GTA V, Rockstar’ın açıklamasına göre en erken 17 Eylül tarihine ertelendi. Şirket, internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre bu gecikmenin birçok oyuncu üzerinde hayal kırıklığı yarattığının farkında olduklarını fakat oyunda yapılacak olan geliştirmeler için bu süreye değeceği açıklandı.
The Telegraph’ın haberine göre, Los Angeles’in sanal bir versiyonu olan Los Santos’da geçecek olan yeni oyunda, serinin eski oyunlarından farklı olarak üç farklı ana karakterin hikayesi işlenecek. Rockstar’ın Edinburg stüdyolarında geliştirilen oyunda, görev yapısı, şehir tasarımları ve özgürlük açısından eski oyunlarla aynı sistem üzerine kurulacak. GTA V aynı zamanda tamamı grafiksel olarak modellenmiş ve oyuncular tarafından keşfedilebilir bir okyanus alanına sahip olacak.
Michael isminde emekli bir banka soyguncusu, Trevor isimli bir suçlu ve Franklin ismindeki bir araba satıcısının hikayelerinin işleneceği oyunda, oyuncular karakterler arasında istediği zaman geçiş yapabilecek.
Dünya çapında başarı sağlayan GTA serisinin 2008 yılında piyasaya sürülen dördüncü oyunu satışa çıktığı ilk günde 3 milyon 600 bin kopya satarak, ilk hafta içerisinde 500 milyon dolar hasılat yaptı.

No comments:

Post a Comment