2/18/2013

Volvo XC60!!!


Bu günlerde dışarıda test edilen hiç bir arabayı sektirmeden yasak görüntülerini yakalayan casus fotoğrafçıların evlerine eli boş dönmeye hiç niyeti yok gibi görünüyor! Casus fotoğrafçıların son kurbanı ise İsveç ülkesinin kuzeyinde test sürüşü yapmakta olan 2014 model makyajlı Volvo XC60!

Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı ile araba dünyasına resmi bir giriş yapmaya hazırlanan yenilenmiş XC60 modeli yeni bir ön yüze kavuşuyor. Bu yeni ön yüzün ise uzun yıllar Volvo markasının yeni tasarım tercihi olacağı söylentileri giderek artıyor! Çin’de aracın neredeyse kamuflajsız denebilecek kadar çıplak bir örneğini çoktan görmüş araba takipçileri olarak belirtmeliyiz ki bu kamuflajsuz modelin küresel bir güncellenmiş model mi, yoksa sadece yerel market için ufak değişikliklere uğramış bir model mi olduğu konusunda şüpheler beslemekteyiz. Çin’de görüntülenen prototipe baktığımızda yenilenmiş bir iç kabinin içerisinde güncellenmiş bir ekran ve daha büyük bir bilgi-eğlence sistemi ekranına rastlıyorduk. Motor dizilişi konusunda ise bazı modifikasyonların mevcut olacağı tahmin edilirken, bu ufak rötuşların her zaman ki gibi artırılmış yakıt verimliliği ve performans odaklı olacağını söyleyebiliriz.

Resmi olarak yayınlanmış bir fotoğrafını görmeden hakkında herhangi bir dedikoduya inanamayacağımız yeni XC60 modelini merakla beklemeye devam ederken, her ne olursa olsun son derece güzel bir SUV tercihi olacağı konusunda herkes kadar eminiz!